Solutii

Upgrade la Dynamics 365 Business Central

Transferam tot istoricul din baza de date veche Navision (indiferent de versiune) in versiunea dorita de Dynamics 365 Business Central.

Integrari

Dea lungul timpului, Support Soft a realizat o serie intreaga de integrari cu aplicatii, site-uri, platforme vanzare, etc. Daca pe langa sistemul tau ERP, Navision sau Dynamics 365 Business Central mai folosesti alte aplicatii in afacerea ta, pe care doresti sa le integrezi, apeleaza la noi cu incredere. Experienta noastra impletita cu pasiunea unor programatori de top in ceea ce inseamna Dynamics 365 BC, vor duce la rezultatele asteptate.

Localizare

Odata cu versiunea Microsoft Dynamisc NAV 2013, producatorul solutiei a acordat partenerilor sansa de a realiza propria localizare a solutiei pentru Roamania. Asta inseamna ca intreaga aplicatie este tradusa si adaptata la legislatia din Romania si de Support Soft.

Distributie si Retail

Indiferent de produsele distribuite, o implementare de Dyanamics 365 Business Central poate aduce multe avantaje printre care sa va faca competitiv intr-o piata cu multe provocari zi de zi.

Doresti utilizarea Microsoft Dynamics 365 Business Central intr-un magazin de Retail sau intr-un lant de magazine? Folosind modulul de retail Support Soft poti cu usurinta sa utilizezi terminalele „All in One”, cu touch screen sau fara, integrate la casele de marcat sau imprimante fiscale.

Productie

Experienta membrilor echipei de peste 15 ani cu modulul de Fabricatie din Dynamics 365 Business Central este pusa la dispozitia dumneavoastra pentru realizarea celor mai reusite implementari in acest domeniu.

Utilitati

Experienta consultantilor nostri in implementari similare va poate granta implementarea cu succes a sistemului Microsoft Dynamcis 365 Business Central pentru distributia energiei electrice sau gazelor naturale.

Implementari Support Soft

Contacteaza-ne

*