Solutii

Distributie si Retail

Indiferent de produsele distribuite, o implementare de Dyanamics 365 Business Central poate aduce multe avantaje printre care sa va faca competitiv intr-o piata cu multe provocari zi de zi.

Doresti utilizarea Microsoft Dynamics 365 Business Central intr-un magazin de Retail sau intr-un lant de magazine? Folosind modulul de retail Support Soft poti cu usurinta sa utilizezi terminalele „All in One”, cu touch screen sau fara, integrate la casele de marcat sau imprimante fiscale.

Modul Preturi

Pe langa posibilitatea standard de definire preturi per client/grupe pret/toti clientii/campanii avem si modul custom de import preturi care le inchide automat pe cele vechi.

Mobilitate

Odata cu aplicatia de mobil/tableta se pot accesa in timp real pe dispozitivele mobile, informatii precum vanzari, profit, sume scadente, etc.

PowerBI

Impreuna putem defini rapoarte care sa va arate datele in timp real in acest tool de BI.

Integrare casa de marcat

Scanezi produsele in Dynamics NAV/BC, iar bonul fiscal iese pe casa de marcat.

Utilizare coduri de bare

Modulul de retail Support Soft face posibila printarea etichtelor cu coduri de bare fie ele pe format A4, autoadezive, fie pe imprimanta termica cu etichete de asemenea auto adezive.

Locatii separate

Cu ajutorul sistemului Navision sau al Dynamics 365 Business Central si al consultantilor nostri putem defini in sistem gestiuni dedicate vanzarilor de retail iar transferul de stocuri intre acestea sa se realizeze automat sau planificat automat.

Interogare ANAF/UE

Odata cu intergare cu site-ul ANAF, pentru definirea corecta a unui partener in sistem, este necesar doar CUI-ul acestuia.

Modul Discounturi

Reducerile pot fi aplicate atat la nivel de linie cat si la nivel de document, iar cu ajutorul consultantilor nostri, le veti putea integra corect cu politica si modulul de preturi.

Modul Integrare Curieri

Cu ajutorul Support Soft veti putea emite si printa AWB-uri direct din sistemul ERP Dynamics NAV/BC, conectat la platformele curierilor.

Modul EDI

Odata parafat contrctul cu marile lanturi de Magazine de retail, veti gestiona relatia cu acestia folosind modulul EDI Support Soft din Navision/Dynamics 365 Business Central.

Modul integrare platforme B2B/B2C

Doriti vizualizarea preturilor si a sotocurilor in conturile clientilor de pe site?

Doriti preluarea comenzilor de pe site direct in Dynamics 365 BC?

Aveti nevoie de confirmarea comenzilor din Navision in timp real pe site, cu rezervarea produselor automata din stoc?

Vreti ca toti clientii dumneavoastra sa isi descarce singuri facturile sau alte documente din Navision, in format PDF, accesand site-ul?

Toate acestea le puteti folosi implementand Conectorul Support Soft pentru platformele dumneavoastra.