Solutii

Integrari

De-a lungul timpului, Support Soft a realizat o serie intreaga de integrari cu aplicatii, site-uri, platforme vanzare, etc. Daca pe langa sistemul tau ERP, Navision sau Dynamics 365 Business Central mai folosesti alte aplicatii in afacerea ta, pe care doresti sa le integrezi, apeleaza la noi cu incredere. Experienta noastra impletita cu pasiunea unor programatori de top in ceea ce inseamna Dynamics 365 BC, vor duce la rezultatele asteptate.

Modul integrare WMS

Aveti un soft dedicat pentru logistica si management depozit?

Doriti preluarea comenzilor din Navision/ Dynamics 365 Business Central, fie ele de cumparare sau de vanzare, in vederea scanarii produselor cu terminalele mobile folosite de WMS?

Doriti transferul inventarului fizic si inregistrarea diferentelor in Dynamics 365 BC?

Toate acestea pot fi realizate implementand interfata WMS, Navision/Business Central dezvoltata de Support Soft.

Modul integrare platforme B2B/B2C

Doriti vizualizarea preturilor si a sotocurilor in conturile clientilor de pe site?

Doriti preluarea comenzilor de pe site direct in Dynamics 365 BC?

Aveti nevoie de confirmarea comenzilor din Navision in timp real pe site, cu rezervarea produselor automata din stoc?

Vreti ca toti clientii dumneavoastra sa isi descarce singuri facturile sau alte documente din Navision, in format PDF, accesand site-ul?

Toate acestea le puteti folosi implementand Conectorul Support Soft pentru platformele dumneavoastra.

 

Modul EDI

Odata parafat contrctul cu marile lanturi de Magazine de retail, veti gestiona relatia cu acestia folosind modulul EDI Support Soft din Navision/Dynamics 365 Business Central.

Integrare Verificretva.ro

La fel c si in cazul integrarii cu ANAF, folosind aceasta platforma verificaretva.ro, direct din Navision, puteti completa automat fisa unui partener stiindu-i doar CUI-ul.

Modul Integrare Curieri

Cu ajutorul Support Soft veti putea emite si printa AWB-uri direct din sistemul ERP Dynamics NAV/BC, conectat in timp real la platformele curierilor.

Interogare ANAF/UE

Odata cu intergare cu site-ul ANAF, pentru definirea corecta a unui partener in sistem, este necesar doar CUI-ul acestuia.