Dynamics 365 BC

Microsoft Dynamics Business Central (Dynamics BC) este o soluție de gestionare a afacerilor pentru organizații mici și mijlocii, care automatizează și eficientizează procesele de afaceri și vă ajută să vă gestionați afacerea.

Foarte adaptabil și bogat cu caracteristici, Business Central le permite companiilor să-și gestioneze afacerile, inclusiv finanțe, producție, vânzări, transport maritim, management de proiect, servicii și multe altele.

Management financiar

Reprezinta aria centrla a aplicatiei care ne ajuta la: inregistrarea notelor contabile, la importul extraselor bancare, inregistrare descarcare de gestiune, etc.

Vanzari si marketing

Dynamcis 365 BC vine cu un intreg arsenal de functionalitati pentru gestionarea vanzarilor fie ca vorbim de marfuri, resurse, materii prime sau produse finite.

Depozit

Gestionarea compartimentelor sau a locatiilor cu management depozit este posibila in Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Administrare

Centralizarea tuturor personalizarilor si activitatilor de setup pentru o buna functionare a sistemului pornind de la drepturi si permisiuni si terminand cu afisarea informatiei pe diferite roluri in companie.

Cumparari

Cu ajutorul modului de cumparari puteti planfiica si optimiza stocurile si puteti gestiona ofertele furnizorilor sau nomenclatorul cu acestia.

Fabricatie

Intregul proces de fabricatie poate fi implementat in Microsoft Dynamics 365 BC pornind de la liniile de productie, utilaje subcontractare si terminand cu obtinere produsului finit.

Planificare proiecte

Modul de management lucrari cu alocare de resurse si cu evidentierea proiectelor in curs de exectutie, cu specificarea gradului de realizare.

Resurse umane

Modul cu evidenta angajatilor cu competentele lor si pozitiile ocupate in compnie. Gestionarea pontajelor si posibilitatea utilizarii lor in calculul cheltuielilor indirecte cu produsul finit obtinut.

Esti deja utilizator Microsoft Dynamics NAV si cauti un partener?

 

Vrei sa faci upgrade la Dynamics 365 BC, pastrand istoricul din vechiul tau Navision?