Solutii

Localizare

Odata cu versiunea Microsoft Dynamisc NAV 2013, producatorul solutiei nu mai asigura partea de localizare pentru Roamania. Asta inseamna ca intreaga aplicatie este tradusa si adaptata la legislatia din Romania de fiecare partener in parte.

Traducere

Limba romana poate fi disponibila in Dynamics 365 Business Central apeland la Support Soft.

Cheltuieli nedeductibile

Aveti de inregistrat cheltuieli nedeductibile in sistem, integral nedeductibile, sau partial? Doriti evidentierea in conturi de cheltuiala diferite a TVA-ului nedeductibil? Folositi cu incredere Microsoft Dynamics NAV/Business Central, impreuna cu Localizarea Support Soft.

Interogare ANAF/UE

Odata cu intergare cu site-ul ANAF, pentru definirea corecta a unui partener in sistem, este necesar doar CUI-ul acestuia.

Declaratia 406

Va incadrati la contribuabili mijlocii? Aflati ca de la 01.01.2023 aveti obigativitatea depunerii declaratiei SAF-T. Tot ce trebuie sa faceti este sa apelezi la noi pentru a o genera direct din sistem.

Integrare Verificaretva.ro

La fel ca si in cazul integrarii cu ANAF, folosind aceasta platforma verificaretva.ro, direct din Navision, puteti completa automat fisa unui partener stiindu-i doar CUI-ul.

Declaratia 394

Folosind localizarea Support Soft puteti genera cu usurinta si Declaratia 394, in format XML, care se valideaza cu DUK Integrator pus la dispozitie de ANAF, iar apoi se semneaza electronic in vederea depunerii.

Declaratia 390

Daca efectuezi tranzactii intracomunitare si doresti generarea declaratiei VIES din Navision sau din Dynamics 365 BC, trebuie doar sa folosesti localizarea Support Soft.

Rapoarte Legale

Ai nevoie de o balanta cu sume precedente sau cu sold initial? fie ea cu 4 sau cu 5 egalitati?

Doresti generarea jurnalelor de TVA, care sa evidentieze tva exigibil/neexigibil sau nedeductibil, defalcat pe cote de TVA?

Iti trebuie o fisa de partener, poate chiar in valuta, unde sa vezi sumele debitoare sau creditoare?

Orice cont poate fi detaliat din punct de vedere tranzactii cu ajutorul fisei de cont contabil.

Ai multe mijloace fixe sau obiecte de inventar si doresti analiza lor in registrul mijloacelor fixe?

Toate acestea, le veti identifica cu placere folosind localizarea Support Soft.