BLADE MOTORS FACE UPGRADE LA DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL PORNIND DE LA VECHEA VERSIUNE DYNAMICS NAV 2017

Microsoft Dynamics 365 Business Central, cunoscut în trecut sub denumirea de Dynamics NAV, este conceput pentru a se potrivi cu modul de lucru al utilizatorului modern, oferind o multitudine de noi funcționalități. 

Upgrade la Dynamics 365 BC s-a dorit inca de la aparitia acestei versiuni si datorita noului mod de licentiere care a permis transformarea utilizatorilor concurenti din licenta intr-un numar triplu de utilizatori nominali, mod de licentiere mult mai potrivit pentru compania Riviera Bike. 

Totusi acest lucru a fost posibil cu adevarat abia in vara anului 2020 doar dupa o atenta analiza asupra riscurilor si a implicatiilor care au existat, avand in vedere ca Riviera Bike a dorit pastrarea tuturor dezvoltarilor si istoricul datelor din vechea baza de date de Dynamics NAV 2017 si in noua versiune de Dynamics BC.

Realul succes al unui upgrade tine si de o simulare a momentului GO-LIVE in conditii cat mai asemanatoare cu mediul Live, lucru bine cunoscut de echipa Support Soft si aplicat cu succes la acest upgrade la Dynamics 365 BC.

Upgrade-ul la Business Central a fost asadar un succes, utilizatorii putandu-se conecta mai multi concomitent in sistem, fiind deja familiarizați cu sistemul ERP Dynamics, fluxurile de lucru devenind mult mai eficiente și relațiile de afaceri cu partenerii îmbunătățindu-se semnificativ datorită vitezei de lucru, automatizărilor personalizate și a parametrizărilor avansate. Foarte ușor de utilizat și imbunatatit cu noi funcționalități, Business Central le permite companiilor să-și gestioneze cât mai inteligent si eficient afacerile.

Un factor cheie in alegerea furnizorului pentru upgrade la Dynamics 365 Business Central a fost si instruirea indelungata a membrilor echipei Support Soft, chiar si in alte tari, impreuna cu dezvoltatori de top din intreaga lume.